ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Προϊόντα - 0,00 €

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Μερικό Σύνολο: 0,00 €

Ποιοι είμαστε

Η δραστηριότητα της ENERGY SYSTEM ξεκινά το μακρινό 1980. Τότε ο σημερινός διαχειριστής (Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος) ιδρύει την πρώτη ομόρρυθμη επιχείρηση με αντικείμενο μελέτες και εγκαταστάσεις πρωτοποριακών συστημάτων θέρμανσης/ύδρευσης. Εισάγει από τη Γερμανία το σύστημα θέρμανσης δαπέδου της THYSSEN.

Από τότε, η θέρμανση δαπέδου τοποθετείται σε εκατοντάδες κατοικίες, σχολεία, εκκλησίες, ξενοδοχεία και λοιπά κτίρια σ' ολόκληρη την Ελλάδα, με αποτέλεσμα η επιχείρηση να κατέχει πλέον ηγετική θέση στο είδος αυτό της θέρμανσης.

Το 1997 η ENERGY SYSTEM παίρνει τη σημερινή της μορφή αναπτύσσοντας παράλληλα και αξιοσημείωτη εμπορική δραστηριότητα με νέα σύγχρονα συστήματα θέρμανσης. Ηλεκτρική θέρμανση (θερμοσυσσωρευτές – θερμοπομποί), ηλιακοί θερμοσίφωνες, ηλιακή θέρμανση, λέβητες βιομάζας (ξύλου – pellet), λέβητες φυσικού αερίου συμπύκνωσης, είναι μερικά από τα νέα συστήματα θέρμανσης που εμπορεύεται αλλά και εγκαθιστά η επιχείρηση, σε συνεργασία με εξειδικευμένα συνεργεία. Όπως είναι γνωστό οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας συνεργάζονται άψογα με την θέρμανση δαπέδου (τομέας όπου πρωτοστατεί η ENERGY SYSTEM).

Το γεγονός αυτό οδήγησε την εταιρία να συνεργαστεί με τη μεγάλη γερμανική εταιρία του κλάδου, STIEBEL-ELTRON. Γεωθερμία, αντλίες θερμότητας αέρα νερού και ηλιακά, αποτελούν πλέον αντικείμενα που εντάσσονται κατά προτεραιότητα στις δραστηριότητες της ENERGY SYSTEM.

Πάντα με γνώμονα την αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ συνεργατών, η εταιρία, φρόντισε και φροντίζει να διαθέτει όλα τα κορυφαία τεχνολογικά προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Η πλήρης τεχνική υποστήριξη της ENERGY SYSTEM, συνοδεύει όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα που εμπορεύεται, παρέχοντας ταυτόχρονα ένα υψηλό επίπεδο after sales.

Μάρκες