ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Προϊόντα - 0,00 €

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Μερικό Σύνολο: 0,00 €

Περισσοτερες Οψεις

Αντλία θερμότητας Panasonic Υψηλών θερμοκρασιών Monoblock Μονοφασική 12kW MHF12D6E5

Αντλία θερμότητας Panasonic Υψηλών θερμοκρασιών Monoblock Μονοφασική 12kW MHF12D6E5

Κωδικός: MHF12D6E5

Αξιολογήστε πρώτος αυτό το προϊόν

Οι αντλίες θερμότητας αέρα — νερού AQUAREA της Panasonic κατασκευάζονται με την τεχνολογία inverter. Η τεχνολογία inverter προσαρμόζει την αποδιδόμενη ισχύ της αντλίας ανάλογα με την πραγματική ζήτηση της εγκατάστασης. Ανάλογα με τη μέγιστη θερμοκρασία εξόδου νερού, χωρίς τη χρήση ηλεκτρικών αντιστάσεων, χωρίζονται σε δύο κατηγορίες :
α) χαμηλών θερμοκρασιών (55º C). Ειδικές για ενδοδαπέδια συστήματα θέρμανσης και δροσισμού, fan coils για θέρμανση και ψύξη καθώς και για θερμαντικά σώματα χαμηλών θερμοκρασιών
β) υψηλών θερμοκρασιών (65º C). Ειδικές για θερμαντικά σώματα υψηλών
θερμοκρασιών και fan coils για θέρμανση.
Προσφέρονται σε τύπους monoblock (μίας εξωτερικής μονάδας), αλλά και
split (μίας εξωτερικής μονάδας και μίας εσωτερικής υδραυλικής μονάδας).
Ο υψηλός βαθμός απόδοσης της αντλίας COP έως 4,67 προσφέρει μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας έως 80% στις δαπάνες θέρμανσης σε σύγκριση με τα υπόλοιπα θερμαντικά μέσα.
Με αθόρυβη λειτουργία, δημιουργούν τέλεια άνεση ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, ακόμη και σε χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες μέχρι-15°C.
Όλες οι λειτουργίες των αντλιών θερμότητας AQUAREA της Panasonic ελέγχονται εύκολα από εσωτερικό τηλεχειριστήριο 27 διαφορετικών προγραμματισμών όπως :
ηλεκτρονική αντιστάθμιση καιρού για οικονομικότερη διαχείριση της θέρμανσης/δροσισμού ανάλογα με τις εξωτερικές συνθήκες.
Όλοι οι τύποι των αντλιών διατίθενται σε 3 μεγέθη : 9 kW, 12 kW, 16 kW.

Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή (από το κατάστημα) ή Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Special Price 5.998,38 €

Κανονική Τιμή: 7.056,91 €

Λεπτομέρειες

Η αντλία θερμότητας αέρα/νερού, INVERTER της Panasonic (υψηλών θερμοκρασιών 25ºC – 65ºC) είναι ιαπωνικής προέλευσης και τεχνολογίας. Είναι κατασκευασμένη σαν μία πλήρως αυτόνομη μονάδα θέρμανσης - ψύξης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης με ενσωματωμένο πλακοειδή εναλλάκτη θερμότητας, κλειστό δοχείο διαστολής, κυκλοφορητή, όργανα ελέγχου κλπ., έτοιμη να συνδεθεί στο υπάρχον δίκτυο θέρμανσης δαπέδου, τοποθετώντας μόνο ένα φίλτρο στα επιστρεφόμενα νερά της θέρμανσης. Η αντλία μπορεί να παράγει στην έξοδό της ζεστό νερό για θέρμανση από 25ºC έως 65ºC. Μπορεί να λειτουργεί σε συνθήκες περιβάλλοντος από -20ºC έως 35ºC για θέρμανση. Η τεχνολογία INVERTER προσαρμόζει την απόδοση της αντλίας στις εκάστοτε ανάγκες της εγκατάστασης αναλόγως των καιρικών συνθηκών μέσω της εξωτερικής αντιστάθμισης καιρού. Όλες οι λειτουργίες της αντλίας ελέγχονται από εσωτερικό τηλεχειριστήριο με 27 διαφορετικούς προγραμματισμούς, μεταξύ των οποίων είναι : - ηλεκτρονική αντιστάθμιση καιρού - λειτουργία ηλεκτρικής αντίστασης - αυτόματη λειτουργία της θέρμανσης δαπέδου - αντιπαγωτική λειτουργία - αυτόματη εναλλαγή από θέρμανση σε δροσισμό και αντίστροφα - λειτουργία βοηθητικής πηγής ενέργειας - συνδυασμός με ηλιακή υποβοήθηση - παραγωγή ζεστού νερού χρήσης Μερικά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της αντλίας είναι α) βαθμός απόδοσης COP έως 4,67 β) επίπεδο θορύβου (στάθμη ηχητικής πίεσης) 50db γ) ψυκτικό μέσο: R407C

PANASONIC AQUAREA MONOBLOCK-Θέρμανσης υψηλών θερμοκρασιών//MHF

Μονοφασικές

Εσωτερική Μονάδα

 

WH-MHF12D6E5

Θερμική ισχύς στους +7 º C

kW

12

COP στους+7 ºC με θερμοκρασία νερού στους +65 ºC

 

2,5

Θερμική ισχύς στους -7 ºC

kW

9,6

COP στους

-7 ºC με θερμοκρασία νερού στους +65 ºC

 

1,7

Θερμική ισχύς στους -15 º C

kW

8

COP στους -15 º C με θερμοκρασία νερού στους +65 ºC

 

1,3

Εύρος Λειτουργίας

Εξωτερική θερμοκρασία Περιβάλλοντος

ºC

20 έως +35

Εξόδος νερού στους

(-2 /-7 /-15) / +2

ºC

25-65

Ηλεκτρική Αντίσταση

kW

6

Πλάτος

mm

1294

Ύψος

mm

1421

Βάθος

mm

330

Βάρος

Kgr

155

Στην τιμή περιλαμβάνεται και ο ελεγκτής (Controller) * Συνθήκες μέτρησης θέρμανσης : Θερμοκρασία περιβάλλοντος 7°C (DB) - Θερμοκρασία προσαγωγής 65°C (ΔΘ=10) H ονομαστική απόδοση υπολογίζεται χωρίς την ενεργοποίηση της ενσωματωμένης ηλεκτρικής αντίστασης

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Κωδικός MHF12D6E5
Κατασκευαστής PANASONIC
Βάρος 155.0000
Χώρα κατασκευής Ιαπωνία

Μάρκες