ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Προϊόντα - 0,00 €

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Μερικό Σύνολο: 0,00 €

Όροι και Προϋποθέσεις


Όροι Χρήσης

Εισαγωγικά

Το ηλεκτρονικό κατάστημα energysystem.gr παρέχει τις υπηρεσίες του στους επισκέπτες / μέλη / πελάτες του με την αποδοχή από πλευράς τους όλων των όρων χρήσης του energysystem.gr που περιγράφονται σε αυτήν εδώ την σελίδα. Εφόσον πραγματοποιήσετε παραγγελίες μέσω του energysystem.gr, αποδέχεστε και συμφωνείτε αυτόματα και ανεπιφύλακτα με όλους αυτούς τους όρους χρήσης μας. Αν δεν συμφωνείτε με όλους τους όρους χρήσης του energysystem.gr τότε οπωσδήποτε απαγορεύεται να κάνετε την οποιαδήποτε χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος energysystem.gr. Παρακαλούμε να διαβάζετε συχνά και προσεκτικά όλους τους όρους χρήσης του energysystem.gr και σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές τους. Οι αλλαγές μπορούν να γίνουν χωρίς καμία ατομική ειδοποίηση προς τους χρήστες του energysystem.gr.

Ηλεκτρονική επικοινωνία

Όταν επισκέπτεστε το energysystem.gr, αποστέλλετε παραγγελίες ή ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails) και επικοινωνείτε με τους διαχειριστές του energysystem.gr με ηλεκτρονικό τρόπο, αποδέχεστε το δικαίωμα του energysystem.gr, να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας με ηλεκτρονικό τρόπο. Συμφωνείτε εκ των προτέρων ότι οι ηλεκτρονικές αυτές επικοινωνίες και οι πληροφορίες που διακινούνται μέσω αυτών, ικανοποιούν τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις και κανόνες σχετικά με την ανταλλαγή τέτοιων επικοινωνιών σε ηλεκτρονική μορφή.

Πνευματικά δικαιώματα

Το σύνολο του περιεχομένου που βρίσκεται στο energysystem.gr, όπως ενδεικτικά αλλά όχι δεσμευτικά, εικόνες (ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών), ψηφιακά αρχεία και λογισμικό, κείμενα, γραφικά, εμπορικά σήματα είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας του ηλεκτρονικού καταστήματος energysystem.gr ή των παρόχων περιεχομένου που συνεργάζονται με το ηλεκτρονικό κατάστημα energysystem.gr, και προστατεύονται από τους Ελληνικούς και τους διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Απαγορεύεται η συλλογή και χρήση οποιονδήποτε καταλόγων προϊόντων, περιγραφών προϊόντων ή τιμών, οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και των περιεχομένων σε αυτό προς όφελος άλλης επιχείρησης εμπορικής ή μη, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση των διαχειριστών του energysystem.gr. Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, το γραφικό η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής είναι ιδιοκτησία του energysystem.gr και έχει το energysystem.gr τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Επιφυλασσόμαστε όλων των δικαιωμάτων μας.

Άδεια χρήσης καθώς και πρόσβασης στο ηλεκτρονικό κατάστημα energysystem.gr

Το energysystem.gr παρέχει στους πελάτες του περιορισμένη άδεια πρόσβασης καθώς και περιορισμένης χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος energysystem.gr, για την τοποθέτηση παραγγελιών και για την επικοινωνία με την εταιρία.

Οι επισκέπτες του energysystem.gr διατηρούν ένα περιορισμένο, ανακλήσιμο, και μη αποκλειστικό δικαίωμα να δημιουργήσουν έναν υπέρ-σύνδεσμο (hyper-link) προς την αρχική σελίδα energysystem.gr σε δικτυακό χώρο ιδιοκτησίας τους ή εφόσον έχουν τη νόμιμη χρήση του δικτυακού χώρου μόνο όμως όταν αυτός ο υπέρ-σύνδεσμος δεν περιγράφει το energysystem.gr, ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του με ένα ψεύτικο, παραπλανητικό, μειωτικό ή αλλιώς δυσάρεστο τρόπο.

Οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση διακόπτει την άδεια περιορισμένης χρήσης ή περιορισμένης πρόσβασης που χορηγείται από το energysystem.gr

Περιορισμός της ευθύνης λόγω της χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος energysystem.gr

ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΡΗΤΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΓΕΒΡΕΚΗΣ ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΔΕ ΦΕΡΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΜΕΣΗ, ΕΜΜΕΣΗ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΗ, ΕΚΤΑΚΤΗ, Ή ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗ ΖΗΜΙΑ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΕΡΔΩΝ, ΥΠΕΡΑΞΙΑΣ, ΧΡΗΣΗΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Ή ΑΫΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ Ή ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΤΑΞΗ Ή ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΚΑΡΑΓΕΒΡΕΚΗΣ ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΔΕ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ Ή ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ.

Το energysystem.gr δεν ευθύνεται, για οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση , θετική ή αποθετική ζημία των χρηστών/μελών της ιστοσελίδας του, η οποία οφείλεται σε παράνομες πράξεις τρίτων (π.χ. υποκλοπές ή αποκρυπτογράφηση κωδικών και δεδομένων), στη διάδοση ιών (viruses) ή άλλων παρόμοιων στοιχείων (π.χ. worms, trojan horses) κατά τη διάρκεια χρήσης της ιστοσελίδας, ή αναπαραγωγής (download) στοιχείων του περιεχομένου του ή σε προβλήματα που ενδέχεται να παρουσιασθούν κατά τη χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών (π.χ. απώλεια δεδομένων κ.λ.π.)

Το energysystem.gr δεν ευθύνεται έναντι των πελατών / χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους. Επίσης, επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα energysystem.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Το energysystem.gr παρέχει το περιεχόμενο (πχ πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου "όπως ακριβώς έχουν". Δε φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. Ο χρήστης/μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι το energysystem.gr διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα να διακόψει τη χρήση του/των κωδικών πρόσβασης στις υπηρεσίες του ή/και να διακόψει τη διάθεση του περιεχομένου του στους χρήστες/μέλη που πιστεύει ότι έχουν παραβιάσει το γράμμα και το πνεύμα των παρόντων όρων χρήσης. Επίσης το energysystem.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί την ιστοσελίδα, να προσθέτει, τροποποιεί ή και αφαιρεί οποιοδήποτε στοιχείο ή και πληροφορία που περιλαμβάνεται σε αυτό χωρίς καμία προειδοποίηση. Διατηρεί επίσης το δικαίωμα να τροποποιεί ανά πάσα στιγμή τους παρόντες όρους.

Για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει μεταξύ χρήστη και εταιρίας εφαρμοστέο δίκαιο είναι το ελληνικό και αρμόδιο δικαστήριο επίλυσης της διαφοράς είναι τα καθ ύλην αρμόδια Δικαστήρια του Νομού Θεσσαλονίκης.

Οι χρήστες της ιστοσελίδας της energysystem.gr αποδέχονται ρητά και ανεπιφύλακτα τους όρους χρήσης του παρόντος.

Λεπτομέρειες, περιγραφές και φωτογραφίες των παρουσιαζόμενων προϊόντων και υπηρεσιών στο energysystem.gr

Το energysystem.gr προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερο όσον αφορά τα χαρακτηριστικά τις φωτογραφίες και γενικότερα όλες τις λεπτομέρειες των προϊόντων που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα energysystem.gr. Παρόλα αυτά το energysystem.gr δεν είναι υπεύθυνο σε περίπτωση που τα χαρακτηριστικά ή οι φωτογραφίες ή οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια σχετική με προϊόντα ή υπηρεσίες που πωλούνται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος energysystem.gr είναι ανακριβή, μη πλήρη, μη ενημερωμένα, μη επικυρωμένα, ή εν γένει εάν περιέχουν λάθη. Επίσης το energysystem.gr, καμία ευθύνη δεν φέρει για τυχόν βλάβη, απώλεια κερδών, απώλεια συνεργασίας κ.τ.λ. ή οτιδήποτε άλλο προκύψει από την λάθος περιγραφή ή φωτογραφία ή λεπτομέρεια των προϊόντων και των υπηρεσιών.

Δικαίωμα του energysystem για τροποποιήσεις

Το energysystem.gr διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές κρίνονται απαραίτητες στο ηλεκτρονικό κατάστημα, στην εμπορική πολιτική του καθώς και στους όρους χρήσης του energysystem.gr, οφείλει δε να αναγράφει πάνω από τους όρους χρήσης του energysystem.gr το πότε έγινε η τελευταία τροποποίηση τους και πότε η τελευταία δημοσίευση τους. Από την στιγμή της τελευταίας δημοσίευσης των όρων χρήσης του energysystem.gr παύουν να ισχύουν οι όποιοι προηγούμενοι όροι χρήσης του energysystem.gr και ισχύουν οι νέοι όροι χρήσης.

Λάθη στην κοστολόγηση στον υπολογισμό του βάρους καθώς και στις μονάδες μέτρησης των προϊόντων

Υπάρχει πιθανότητα αν και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να έχει γίνει κάποιο λάθος στην αναγραφόμενη τιμή του προϊόντος και να παρουσιάζετε σε διαφορετική τιμή από την κανονική του με μεγάλη απόκλιση (μεγάλη σημαίνει άνω του 10%). Παρακαλούμε στην περίπτωση αυτή, που δείτε κάποιο λάθος επικοινωνήστε μαζί μας πριν παραγγείλετε το προϊόν αυτό. Σε τέτοια περίπτωση το energysystem.gr διατηρεί το δικαίωμα είτε να ακυρώσει την παραγγελία σας είτε να την εκτέλεση με την σωστή τιμή του προϊόντος αφού επικοινωνήσει μαζί σας, χωρίς το energysystem.gr να φέρει καμία ευθύνη τυχόν βλάβης, απώλειας κερδών, απώλειας συνεργασίας κ.τ.λ. ή οτιδήποτε άλλο προκύψει από την λάθος αναγραφόμενη τιμή μιας που δεν εκτελέσθηκε όπως καταχωρήθηκε η παραγγελία σας. Το ίδιο ισχύει και για οποιοδήποτε λάθος που έχει συμβεί με την μονάδα μέτρησης των προϊόντων (π.χ. τεμάχιο, ζεύγος, σετ κ.τ.λ.). Επίσης υπάρχει η πιθανότητα να έχει αναγραφεί λανθασμένο βάρος σε ένα ή περισσότερα προϊόντα με μεγάλη απόκλιση (μεγάλη σημαίνει άνω του 10% από το κανονικό του βάρος) σε αυτή την περίπτωση και πριν εκτελεστεί η παραγγελία σας θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικώς ή με sms ή με e-mail για το λάθος αυτό και θα σας αναφέρουμε τα σωστά μεταφορικά έξοδα της παραγγελίας σας, εφόσον εσείς δεν συμφωνείτε με αυτά το energysystem.gr διατηρεί το δικαίωμα να μην εκτελέσει την παραγγελία σας χωρίς να φέρει καμία ευθύνη τυχόν βλάβης, απώλειας κερδών, απώλειας συνεργασίας κ.τ.λ. ή οτιδήποτε άλλο προκύψει.

Υποχρεώσεις και ευθύνες του χρήστη του ιστότοπου energysystem.gr

Οι χρήστες του energysystem.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα:

 • για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, κ.τ.λ. ή αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις ή δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο
 • όταν δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή τις διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται με συμφωνίες εμπιστευτικότητας)
 • εάν παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιοδήποτε άλλο κακόβουλο ή μη κώδικα, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή την παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ή εάν ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων των, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών του energysystem.gr.

Ανήλικοι

Απαγορεύεται η χρήση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών που σχετίζονται με αυτήν από πρόσωπα τα οποία δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους ή δεν έχουν από το νόμο την απαιτούμενη δικαιοπρακτική ικανότητα.

Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • α) Σε περίπτωση που έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική σας παραγγελία, αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν σας από εμάς προς εσάς, τότε μπορείτε να στείλετε e-mail στο pelosepe@yahoo.com ή να καλέσετε στο 2310424198 και αμέσως ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.
 • β) Σε περίπτωση που έχει αποσταλεί η παραγγελία σας αλλά δεν την έχετε παραλάβει ακόμα, σε αυτή την περίπτωση πρέπει να μας στείλετε e-mail στο pelosepe@yahoo.com ή να καλέσετε στο 2310424198 και να μας εξηγήσετε τους λόγους που επιθυμείτε την ακύρωση της. Σε αυτή την περίπτωση θα επιβαρυνθείτε με το συνολικό κόστος των μεταφορικών το οποίο θα οφείλετε σε εμάς.
 • γ) Εφόσον φτάσει ή παρέλθει το συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο που σας έχουμε αρχικώς δώσει (εάν δεν σας έχουμε δώσει κάποιο συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο τότε ισχύει αυτό που αναγράφετε ως σύνηθες στην περιγραφή του κάθε προϊόντος), για να συγκεντρώσουμε τα προϊόντα της παραγγελίας σας και δεν έχουμε καταφέρει να τα συγκεντρώσουμε (ακόμα και εάν αυτό οφείλετε σε εξωγενείς απρόβλεπτους παράγοντες πχ. απεργίες, εξάντληση του στοκ στην εκάστοτε αντιπροσωπεία κ.α.) τότε έχουμε το δικαίωμα μονομερώς να ακυρώσουμε την παραγγελία σας και φυσικά υποχρεούμαστε να σας επιστρέψουμε τα όποια χρήματα εσείς μας έχετε προκαταβάλει. Αυτός ο όρος είναι πολύ βασικός και εάν δεν τον αποδέχεστε τότε πρέπει να εγκαταλείψετε άμεσα το energysystem.gr και να μην πραγματοποιήσετε καμία συναλλαγή μαζί μας.
 • δ) Από την στιγμή που έχουμε συγκεντρώσει τα προϊόντα της παραγγελίας και έχουμε ειδοποιήσει τον πελάτη να την παραλάβει, εάν ο πελάτης δεν την παραλάβει εντός 10 εργάσιμων ημερών τότε η παραγγελία αυτή ακυρώνεται και αποδεσμεύονται τα προϊόντα από την παραγγελία.
 • ε) Εφόσον αποστείλουμε με μεταφορική εταιρεία κάποια παραγγελία ο πελάτης δεν την παραλάβει μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα και αυτή μας επιστραφεί τότε η παραγγελία αυτή ακυρώνεται και αποδεσμεύονται τα προϊόντα από την παραγγελία. Ο πελάτης που μας έδωσε την εντολή να του στείλουμε με μεταφορική εταιρεία την παραγγελία του και δεν την παρέλαβε μας οφείλει τα μεταφορικά έξοδα αυτής της αποστολής και εμείς διατηρούμε το δικαίωμα μας να τα διεκδικήσουμε δικαστικώς.

Επιστροφές ή αντικαταστάσεις των προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους με ίδια ή με άλλα προϊόντα της ίδιας αξίας μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • α) Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του energysystem.gr πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (από λάθος στη λήψη της παραγγελίας, ή λάθος κατά την τιμολόγηση κ.τ.λ.)
 • β) Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα ή πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (στην λειτουργία του) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος.
 • γ) Στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος μπορείτε να το επιστρέψετε για επισκευή ή αντικατάσταση , αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με το energysystem.gr και συμπλήρωση της φόρμας επιστροφής που θα σας στείλει με fax ή με email η εξυπηρέτηση πελατών του energysystem.gr.

Σε κάθε περίπτωση και φυσικά για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής είναι οι 7 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από εσάς. Επιπλέον για όλες τις περιπτώσεις επιστροφής το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην εργοστασιακή του κατάσταση πλήρες και χωρίς φθορές και η συσκευασία του να είναι η αρχική συσκευασία του, καθώς και να συμπεριλαμβάνει και όλα τα παρελκόμενα του καθώς και όλα τα συνοδευτικά του έγγραφα από το εργοστάσιο κατασκευής του. Σε αντίθετη περίπτωση ή δεν θα γίνεται δεκτή η επιστροφή, ή κατ' εξαίρεση και κατόπιν εξέτασης και πιθανής αποδοχής του συγκεκριμένου αιτήματος επιστροφής από τον συγκεκριμένο πελάτη θα μπορεί να εγκριθεί και η επιστροφή προϊόντος με ανοιγμένη την εργοστασιακή του συσκευασία αλλά χωρίς καμία άλλη φθορά του προϊόντος. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται με την απόδειξη αγοράς του για τους πελάτες λιανικής ενώ για τους πελάτες που αγόρασαν με τιμολόγιο απαραίτητα θα πρέπει να συνοδεύεται με δελτίο αποστολής και σαν αιτιολογία του δελτίου αποστολής να αναγράφεται η λέξη επιστροφή. Αν το επιστρεφόμενο προϊόν ή η συσκευασία του είναι σε άριστη κατάσταση άλλα ο πελάτης δεν έχει στην διάθεση του τα παραπάνω έγγραφα, δεν είναι δυνατή η επιστροφή του προϊόντος. Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος που δεν έχει κανένα ελάττωμα αλλά ο πελάτης θέλει να το επιστρέψει για τους δικούς του λόγους, πρώτα θα πρέπει να επικοινωνήσει με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του energysystem.gr την ίδια ή την επομένη εργάσιμη ημέρα από όταν παρέλαβε την παραγγελία του ώστε να εξετάσουν το αίτημα του και εάν το εγκρίνουν να του στείλουν γραπτώς ή με e-mail την αποδοχή της επιστροφής του συγκεκριμένου προϊόντος και απαραίτητη προϋπόθεση θα είναι να μην έχει αποσφραγιστεί το προϊόν από την εργοστασιακή του συσκευασία. Εφόσον εγκριθεί η επιστροφή του συγκεκριμένου προϊόντος και ολοκληρωθεί καλώς και ολόκληρη η διαδικασία της επιστροφής ο πελάτης θα πιστωθεί την συνολική αξία του προϊόντος για να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε άλλη αγορά από το ηλεκτρονικό κατάστημα energysystem.gr. Εάν δεν προϋπήρχε το προϊόν στις αποθήκες μας και έγινε παραγγελία σε προμηθευτή μας ειδικά για τον συγκεκριμένο πελάτη η επιστροφή του προϊόντος δεν θα γίνεται αποδεκτή. Σε όλες τις περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων προς το ηλεκτρονικό κατάστημα energysystem.gr το κόστος των μεταφορικών εξόδων επιστροφής του οποιουδήποτε προϊόντος επιβαρύνει καθ' ολοκλήρου τον πελάτη, αυτός είναι ένας πολύ βασικός και απαράβατος όρος χρήσης του energysystem.gr. Εάν δεν πραγματοποιηθεί η επιστροφή του προϊόντος στα προαναφερθέντα όρια ημερολογιακών προθεσμιών διατηρούμε το δικαίωμα να μην κάνουμε αποδεκτή την επιστροφή του προϊόντος.

Στην περίπτωση που έχετε συνεννοηθεί με την εξυπηρέτηση πελατών του energysystem.gr για την επιστροφή κάποιου προϊόντος και σας έχουμε ενημερώσει γραπτώς ή με e-mail ότι τα έξοδα επιστροφής θα επιβαρύνουν το ηλεκτρονικό κατάστημα energysystem.gr τότε θα πρέπει η επιστροφή να γίνεται με την μεταφορική εταιρία που θα σας υποδείξει γραπτώς ή με e-mail η εξυπηρέτηση πελατών του energysystem.gr. Διατηρούμε το δικαίωμα αντί να πραγματοποιήσουμε αντικατάσταση κάποιου επιστραφέντος προϊόντος να σας επιστρέψουμε το αντίτιμο της αξίας που μας καταβάλατε κατά την αγορά του. Σε όλες τις περιπτώσεις επιστροφών ισχύει ότι πρέπει το προϊόν να επιστρέψει στο ηλεκτρονικό κατάστημα energysystem.gr για τον απαιτούμενο έλεγχο του καθώς και για το εάν έχουν τηρηθεί όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις κατά περίπτωση. Οι αλλαγές επιστροφές για τα προϊόντα που έχει συμφωνηθεί η αντικατάσταση τους θα γίνεται με προϊόντα μέχρι του συνολικού ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλει κατά την αγορά τους ή με προϊόντα ακριβότερης συνολικής αξίας εφόσον καταβάλετε και το πρόσθετο τίμημα της διαφοράς (εάν εσείς το επιθυμείτε). Σε καμία απολύτως περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα energysystem.gr δεν φέρει ευθύνη αποζημιώσεως χαμένων κερδών βλάβης κ.τ.λ. για τα προϊόντα που είναι προς αντικατάσταση ή αλλαγή αν αυτό στον χρήστη ή στις όποιες σχετιζόμενες με τον χρήστη εταιρίες κατά την άποψη του, τους προξένησε ζημιά.

Περί της εγγυήσεως των προϊόντων

Το energysystem.gr συνεργάζεται με προμηθεύτριες και κατασκευάστριες εταιρίες. Επιλέγει πολύ αυστηρά τα προϊόντα που παρουσιάζει και διαθέτει στους χρήστες του energysystem.gr. Όλα τα προϊόντα που διαθέτει καλύπτονται από εγγύησης καλής λειτουργίας του κατασκευαστή ή της προμηθεύτριας εισαγωγικής εταιρείας. Οι όροι που ισχύουν περί της εγγύησης και ο χρόνος της εγγύησης καθορίζεται από την εκάστοτε κατασκευάστρια εταιρία που είτε εισάγει, είτε κατασκευάζει, είτε αντιπροσωπεύει τα προϊόντα. Απαραιτήτως για να ισχύει η εγγύηση είναι η προσκόμιση του παραστατικού αγοράς του προϊόντος ενώ χωρίς αυτό καμία εταιρία δεν αναγνωρίζει την όποια εγγύηση του προϊόντος. Σε περίπτωση που έχετε κάποιο προϊόν που θα πρέπει να πάει για έλεγχο και σέρβις της οποιασδήποτε εταιρίας, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε την ακριβή διεύθυνση του σέρβις καθώς και τα τηλέφωνα επικοινωνίας της συγκεκριμένης εταιρείας, για να ενημερωθείτε το τι ακριβώς θα πρέπει να κάνετε και τι να έχετε μαζί σας από το αρμόδιο τμήμα σέρβις. Η μεταφορά αποστολή του προϊόντος στην κάθε εταιρία επιβαρύνει τον πελάτη. Σε καμία περίπτωση τα προϊόντα που είναι προς επισκευή ή αντικατάσταση λόγω εγγυήσεως και όχι μόνον, δεν μπορούν να αποσταλούν στο κατάστημα μας. Το energysystem.gr πέραν από τις προβλεπόμενες εγγυήσεις που δίνουν οι εταιρίες για το κάθε προϊόν δεν δίνει καμία απολύτως δική του εγγύηση ούτε επεκτείνει την εργοστασιακή εγγύηση.

Επίσης σε καμία περίπτωση το energysystem.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση απώλεια κέρδους ή εσόδων που προκλήθηκε εξ αιτίας της χρήσης ή του ελαττώματος κάποιου προϊόντος όπως επίσης το energysystem.gr δεν ευθύνεται και αν από τυχόν καθυστέρηση επισκευής ή αντικατάστασης του προϊόντος από την εκάστοτε κατασκευάστρια ή εισαγωγική εταιρία, σε οποιαδήποτε νομική βάση και αν αυτή στηρίζεται ακόμη και αν το energysystem.gr ή συνεργάτης του ενημερώθηκαν για την πιθανότητα προκλήσεως της εν λόγω απώλειας ή ζημιάς.

Διεκδίκηση αποζημίωσης για συκοφαντική δυσφήμιση

Διατηρούμε πάντα το δικαίωμα να διεκδικήσουμε την νόμιμη αποζημίωση για την όποια ζημία υποστούμε από συκοφαντική δυσφήμιση οποιουδήποτε δημοσιεύσει αρνητικά σχόλια που αντιβαίνουν στους όρους χρήσης του energysystem.gr. Να σημειωθεί ότι κατά την δημιουργία ενός νέου λογαριασμού στο energysystem.gr επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και αποδεχθεί όλους τους όρους χρήσης του energysystem.gr.

Εφαρμοστέο δίκαιο και διαφωνίες

Οι επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος energysystem.gr συμφωνούν αυτομάτως με το γεγονός ότι οι συγκεκριμένοι όροι χρήσης υπόκεινται στους νόμους του Ελληνικού κράτους και σχετικά με όποια διαφωνία πιθανώς προκύψει μεταξύ των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος energysystem.gr και της διαχειρίστριας εταιρείας του energysystem.gr. Οποιαδήποτε διαφωνία που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος energysystem.gr ή με τα προϊόντα ή της υπηρεσίες που πωλούνται μέσω αυτού, πρέπει αρχικώς να γίνεται προσπάθεια για να επιλυθεί εξωδικαστικά. Σε περίπτωση μη επίτευξης κάποιου είδους επίλυσης, οι διαφωνίες και τα σχετικά θέματα θα επιλύονται μόνο στα αρμόδια Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Αποστολή και εξόφληση

Το ηλεκτρονικό πολυκατάστημα μας είτε διατηρεί ελάχιστο απόθεμα είτε σε πολλές περιπτώσεις δεν κρατάει καθόλου απόθεμα των ειδών που εμπορεύεται και σε αυτήν την περίπτωση εμείς πρέπει (μετά την παραγγελία σας σε εμάς) να επικοινωνήσουμε με τον εκάστοτε προμηθευτή μας και να του παραγγείλουμε τα προϊόντα που χρειαζόμαστε για τη παραγγελία σας, τα οποία και θα μας παραδοθούν σύμφωνα πάντα με την διαθεσιμότητα του εκάστοτε προμηθευτή μας. Με αυτόν τον τρόπο διατηρούμε πολύ χαμηλά λειτουργικά κόστη και σαν αποτέλεσμα αυτού, τα προϊόντα μας έχουν σχεδόν πάντα από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, προς όφελος σας. Να σημειωθεί ότι όλα τα προϊόντα μας έχουν είτε την εγγύηση του επίσημου κατασκευαστή, είτε του επίσημου εισαγωγέα τους.

Παραλαβή από το κατάστημα μας

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσεως σας με το τηλεφωνικό μας κέντρο 2310424198 ή εφόσον λάβετε κάποια ειδοποίηση στο e-mail σας ή στο κινητό σας, μπορείτε να περάσετε και να παραλάβετε ο ίδιος την παραγγελία σας (χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση) από την έδρα μας στη Καλαμαριά – Ανδριανουπόλεως 35.

Σε όλα τα προϊόντα μας μέσα στην αναλυτική περιγραφή τους, αναγράφεται το ενδεικτικό βάρος της αποστολής τους, βάση του βάρους αυτού υπολογίζονται αυτόματα οι διαφορετικές επιλογές των μεθόδων αποστολής ανάλογα και με τη περιοχή αποστολής της παραγγελίας σας. Σε εσάς σας παρουσιάζεται κατά την διάρκεια της παραγγελίας σας το κόστος της κάθε μεθόδου αποστολής και λίγο παρακάτω από την κάθε μέθοδο αποστολής αναφέρονται οι προϋποθέσεις της. Όταν βλέπετε το καλάθι αγορών σας λίγο προς τα κάτω λέει υπολογισμός μεταφορικών, όπου μπορείτε να επιλέξετε την περιοχή σας και να πατήσετε ανανέωση για να δείτε τους διαθέσιμους τρόπους αποστολής και το κόστος τους.

Περιπτώσεις παραγγελιών με μειωμένα ή δωρεάν έξοδα αποστολής

Πολλές φορές για μεγάλες σε αξία παραγγελίες έχουμε τη δυνατότητα να σας δώσουμε μια καλύτερη προσφορά για τα μεταφορικά έξοδα. Εσείς εφόσον το επιθυμείτε μπορείτε να μας καλέσετε και να πάρετε από κάποιον εκπρόσωπο μας ειδικά για τη παραγγελία σας μία προσφορά για μειωμένα έξοδα αποστολής. Εφόσον η αξία της παραγγελίας σας είναι πολύ μεγάλη τότε μπορείτε να μας καλέσετε για να σας ενημερώσουμε εάν δικαιούστε δωρεάν έξοδα αποστολής. Για να χαρακτηριστεί η αξία της παραγγελίας σας πολύ μεγάλη, αυτό γίνεται από εμάς ανάλογα με την κατηγορία των προϊόντων που έχετε παραγγείλει και την συνολική τους αξία.

Περίπτωση μη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος

Μετά την ολοκλήρωση και την καταχώρηση της παραγγελίας σας, καλό είναι να περιμένετε από εμάς ένα μήνυμα για την διαθεσιμότητα των προϊόντων μας, πριν προχωρήσετε στην εξόφληση της. Εφόσον καταχωρήσετε την παραγγελία σας και για κάποιο προϊόν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα εμείς εντός 2-3 εργάσιμων ημερών θα σας ειδοποιήσουμε είτε με e-mail είτε μέσω τηλεφωνήματος είτε με sms για αυτό το γεγονός και εσείς θα μας ενημερώσετε εάν επιθυμείτε να περιμένετε ώσπου να είναι και πάλι διαθέσιμο το συγκεκριμένο προϊόν ή εάν επιθυμείτε να ακυρωθεί η παραγγελία σας ή εάν επιθυμείτε να επιλέξετε κάποιο άλλο παρόμοιο προϊόν. Στην περίπτωση που ακυρωθεί παραγγελία λόγω μη διαθεσιμότητας του προϊόντος και την οποία εσείς έχετε προπληρώσει, τα χρήματα σας θα σας επιστραφούν εντός 5 εργάσιμων ημερών με κατάθεση σε κάποιον τραπεζικό σας λογαριασμό που θα μας δώσετε ή με τον ίδιο τρόπο που τα εσείς τα έχετε αποστείλει σε εμάς.

Τρόποι πληρωμής, εξόφλησης της παραγγελίας σας

Παρακάτω σας παραθέτουμε τους αποδεκτούς τρόπους εξόφλησης των παραγγελιών καθώς και όλες τις απαραίτητες διευκρινήσεις που χρειάζεστε για τον κάθε τρόπο:

 1. Με τραπεζική κατάθεση σε συνεργαζόμενες τράπεζες. Εμείς Θα σας ενημερώσουμε σχετικά με το λογαριασμό μας.
 2. Με πιστωτικές κάρτες Visa ή Mastercard, μέσω του ασφαλές περιβάλλοντος της συνεργαζόμενης με εμάς τράπεζας. Κατά την διαδικασία της παραγγελίας σας εφόσον έχετε επιλέξει την πληρωμή με πιστωτική κάρτα μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας το site μας θα σας ανακατευθύνει στο ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης με εμάς τράπεζας. Η πιστωτική σας κάρτα είναι απολύτως ασφαλής και εμείς δεν γνωρίζουμε ούτε φυσικά αποθηκεύουμε τα στοιχεία της, παρά μόνο η συνεργαζόμενη με εμάς τράπεζα. Τις επόμενες 2-3 εργάσιμες εμείς θα επικοινωνήσουμε με τον προμηθευτή μας και εφόσον έχει διαθέσιμα τα προϊόντα που παραγγείλατε τότε και μόνο θα αποδεχτούμε την πληρωμή σας και θα ξεκινήσει η διαδικασία για την συγκέντρωση των προϊόντων της παραγγελίας σας, αλλιώς δεν θα αποδεχτούμε την πληρωμή σας και δεν θα χρεωθεί ποτέ το ποσό της παραγγελίας σας στην πιστωτική σας κάρτα. Να σημειωθεί ότι εάν επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής την πιστωτική σας κάρτα τότε είναι πιθανό για λόγους επιβεβαίωσης και ασφαλείας της συναλλαγής να σας ζητήσουμε (εφόσον μας το ζητήσει και η συνεργαζόμενη με εμάς τράπεζα) να μας επιδείξετε ή ακόμα και να μας αποστείλετε με fax ή με e-mail αντίγραφο της ταυτότητας του κατόχου της πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιήσατε καθώς και φωτοτυπία της πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιήσατε με κρυμμένα τα 4 τελευταία ψηφία. Αυτή η διαδικασία είναι πιθανόν να γίνει μόνο την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσετε την συγκεκριμένη πιστωτική κάρτα σας. Μόνο σε επιλεγμένα προϊόντα, στα οποία το αναγράφουμε ξεκάθαρα μέσα στην περιγραφή του προϊόντος, γίνονται μέχρι 3 άτοκες δόσεις.
 3. Μέσω του Paypal, κατά την διαδικασία της παραγγελίας σας εφόσον εσείς επιλέξετε το Paypal για την πληρωμή σας τότε μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας το site μας θα σας ανακατευθύνει στο ασφαλές περιβάλλον του Paypal (οι συναλλαγές συνήθως γίνονται στην Αγγλική γλώσσα) και εσείς θα μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό που ήδη έχετε με το Paypal είτε να ανοίξετε ένα νέο λογαριασμό (εντελώς δωρεάν) και να πληρώσετε με οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα σας ή ακόμα και μέσω κάποιου τραπεζικού σας λογαριασμού.
 4. Με μετρητά κατά την παραλαβή από την έδρα μας. Να σημειωθεί ότι εάν είστε νέος μας πελάτης, ίσως να σας ζητήσουμε κάποια προκαταβολή (με κατάθεση στους λογαριασμούς μας σε όποια τράπεζα σας εξυπηρετεί) για όσα προϊόντα γίνεται από εμάς παραγγελία ειδικά για εσάς προς τους προμηθευτές μας.
 5. Με paysafe card. Αγοράστε την paysafecard στο πλησιέστερο σε εσάς σημείο πώλησης, όπως περίπτερα ψιλικατζίδικα κ.τ.λ. Η paysafecard είναι ένας 16-ψήφιος κωδικός PIN αξίας 5, 10, 25, 50 ή 100 ευρώ. Με αυτόν τον κωδικό PIN μπορείς να πληρώσεις γρήγορα και απλά. Για την καταβολή μεγαλύτερων ποσών ή για να χρησιμοποιήσεις το υπόλοιπό σου, μπορείς να συνδυάσεις έως και 10 κωδικούς PIN της paysafecard.

Η εξυπηρέτηση πελατών μας, πάντα δίπλα σας

Εφόσον έχετε την παραμικρή απορία ή θέλετε την οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να μας καλέσετε στο 2310424198 και να μιλήσετε με κάποιον εκπρόσωπο μας για να σας βοηθήσει.

Μάρκες