ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Προϊόντα - 0,00 €

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Μερικό Σύνολο: 0,00 €

Πολιτική απορρήτου

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Tο ηλεκτρονικό μας κατάστημα energy-system.gr, σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα και φροντίζει να τα προστατεύει και να τα κρατάει ασφαλή με κάθε δυνατό μέσο και τρόπο.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που το ηλεκτρονικό κατάστημα www.energy-system.gr συλλέγει από εσάς· πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα· σε ποιους τα διαβιβάζουμε/γνωστοποιούμε· τι δικαιώματα έχετε σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα δεδομένα αυτά.

Αναγνωρίζουμε ότι η προστασία των προσωπικών δεδομένων αποτελεί μια διαρκή ευθύνη και δέσμευση για εμάς και, συνεπώς, θα ενημερώνουμε και θα τροποποιούμε ανά διαστήματα την παρούσα Δήλωση. Παρακαλείσθε να επισκέπτεσθε κατά διαστήματα την ιστοσελίδα μας www.energy-system.gr προκειμένου να είστε σίγουροι ότι είστε ενήμεροι και ικανοποιημένοι με τυχόν αλλαγές.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεσμεύεται πλήρως για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών του και των πελατών του. Δεν θα γνωστοποιούμε πληροφορίες πελατών σε τρίτα μέρη εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο για να σας παράσχουμε μια υπηρεσία, όπως η πώληση και παράδοση προϊόντων, για να πραγματοποιήσουμε τους αναγκαίους πιστωτικούς ελέγχους και ελέγχους ασφαλείας και στο πλαίσιο διαδικασιών αναζήτησης και δημιουργίας προφίλ πελατών υπό τους όρους της παρούσας Πολιτικής καθώς και κατόπιν συγκατάθεσής σας ή όπου υποχρεούμαστε εκ του νόμου προς τούτο όπως πχ. κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, δικαστικής απόφασης κ.λπ.. Η ιστοσελίδα μας θα μεταχειρίζεται τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία της διατίθενται από τους χρήστες της, σύμφωνα με όλους τους σχετικούς νόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και της Ελλάδας σχετικά με την προστασία των δεδομένων.

Τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε είναι πάντοτε συναφή και πρόσφορα προς την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας προς τους χρήστες της ιστοσελίδας μας.

1. Ποιοι είμαστε;

Είμαστε το ηλεκτρονικό κατάστημα energy-system.gr με έδρα στην Καλαμαριά του νομού Θεσσαλονίκης. Το κατάστημα μας παρέχει στους επισκέπτες του τη δυνατότητα να περιηγηθούν, να ενημερωθούν και να αναζητήσουν τιμές και είδη προϊόντων, τα οποία διατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους.

2. Τι προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε για εσάς και πως τα συλλέγουμε;

Το energy-system.gr συλλέγει προσωπικά στοιχεία των χρηστών της, όπως -περιοριστικά αναφερόμενα- όνομα, επώνυμο και email, μόνο όταν οι ίδιοι παρέχουν αυτά, άμεσα και εκουσίως, είτε συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας με το ηλεκτρονικό κατάστημα μας, είτε με αποστολή από αυτούς μηνύματος στην διεύθυνση του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου

info@energy-system.gr  για οποιοδήποτε λόγο.

 

Ειδικότερα, τα δεδομένα που συλλέγουμε είναι:

Α) IP Διεύθυνση,  τεχνικώς απαραίτητο για την πλοήγηση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή/και για την διενέργεια αγορών, καθώς και για λόγους ασφαλείας και προστασίας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος από κακόβουλες ενέργειες.

Β) προκαθορισμένα δεδομένα κατά την εγγραφή σας ως μέλους ή σε άλλα πεδία μέσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα όπως η φόρμα δημιουργίας παραγγελίας, η φόρμα επικοινωνίας, κοκ. Τέτοια στοιχεία είναι τα παρακάτω: όνομα, επώνυμο, διεύθυνση αποστολής και τιμολόγησης, φύλο, αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), όνομα μέλους, κωδικό μέλους, τα στοιχεία που αφορούν στην καταβολή της πληρωμής. Από τα δεδομένα αυτά όσα είναι προαιρετικά δηλώνονται από εσάς κατόπιν αποκλειστικής επιλογής σας κατά την ελεύθερη βούλησή σας.

Γ) Ενδέχεται να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε για στατιστικούς λόγους ή προκειμένου να  βελτιώσουμε την εμπειρία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις σας και τη χρήση της παρούσας Ιστοσελίδας (π.χ. τη διεύθυνση IP σας, τη γεωγραφική σας θέση, το πρόγραμμα περιήγησής σας, τον τρόπο ενημέρωσης για την Ιστοσελίδα, τη διάρκεια της επίσκεψης και τον αριθμό προβολών της σελίδας).

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν συλλέγει ή αποθηκεύει δεδομένα και στοιχεία πιστωτικών καρτών, τα οποία τα διαχειρίζεται με ασφάλεια και με δική του ευθύνη αποκλειστικά και μόνον ο πάροχος υπηρεσιών πληρωμών δια μέσου της ιστοσελίδας του οποίου γίνεται η επεξεργασία και η εκτέλεση των πληρωμών. Το ίδιο ισχύει και για δεδομένα πληρωμών τα οποία χρησιμοποιούνται από online παρόχους πληρωμών όπως π.χ. το PayPal.

 

Ειδικότερα, για τους τρόπους συλλογής τους:

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συλλέγει προσωπικά δεδομένα μέσω των cookies, της φόρμας παραγγελίας, των φορμών επικοινωνίας και της φόρμας δημιουργίας λογαριασμού πελάτη. Τα συγκεκριμένα δεδομένα συλλέγονται μόνο αν εσείς το επιλέξετε αυτοβούλως, είτε στέλνοντας μας e-mail είτε στη φόρμα επικοινωνίας, είτε εάν έχετε μαζί μας τηλεφωνική επικοινωνία. Αυτό γίνεται για να μπορέσουμε να σας παρέχουμε την ενημέρωση που χρειάζεστε για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρείας και για να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από τις φόρμες επικοινωνίας, αποστέλλονται κρυπτογραφημένα και αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της εταιρείας ή στο ειδικό πρόγραμμα που διαθέτει η ιστοσελίδα μας για να διατηρεί το ιστορικό των επικοινωνιών που έχουν πραγματοποιηθεί μέσω αυτής. Η επεξεργασία τους γίνεται μόνο από μέλη της εταιρείας και δεν παραχωρούνται ή πωλούνται σε τρίτους.

 

3. Τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιούνται για:

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε με βάση την παράγραφο 2 της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου, χρησιμοποιούνται με σκοπό τη διευκόλυνση της επικοινωνίας των χρηστών/καταναλωτών μαζί μας, την υποβολή ερωτήσεων τους προς εμάς και την απάντηση αυτών από εμάς, την αναφορά οποιουδήποτε προβλήματος ή αιτήματος τους.

4. Χρόνος διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων

4.1. Η εταιρεία διατηρεί όλα τα προσωπικά δεδομένα για διάστημα δύο ετών ή έως ότου ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος ζητήσει να διαγραφούν. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα αιτήματος διαγραφής ανά πάσα στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο με έγγραφο αίτημα (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση.

4.2. Οποιουδήποτε κατέχουμε προσωπικά δεδομένα μπορεί να ζητήσει να διαγραφούν από τα αρχεία που κατέχουμε.  Για θέμα προστασίας των προσωπικών δεδομένων, οποιοσδήποτε θελήσει να διαγραφούν τα προσωπικά του δεδομένα, θα χρειαστεί να μας στείλει e-mail στο info@energy-system.gr.

4.3. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την χρήση των προσωπικών σας δεδομένων παρακαλείσθε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο +30 2310427216 ή στο e-mail: info@energy-system.gr  και ζητήστε τον Υπεύθυνο Συμμόρφωσης.

5. Τα δικαιώματά σας

Ο χρήστης έχει το δικαίωμα να ζητήσει ανά πάσα στιγμή πρόσβαση στα προσωπικά του δεδομένα, τα οποία επεξεργαζόμαστε.

Επιπλέον, έχει τα εξής δικαιώματα:

5.1. To δικαίωμα πληροφόρησης για το εάν διατηρούμε προσωπικά σας δεδομένα και, αν ναι, ποια είναι τα δεδομένα αυτά, γιατί τα διατηρούμε/χρησιμοποιούμε και για πόσο χρονικό διάστημα.

5.2 Το δικαίωμα διόρθωσης, διαγραφής (εκτός από τις περιπτώσεις που τηρούμε προσωπικά δεδομένα συνεργατών μας για φορολογικούς σκοπούς), καθώς και περιορισμού της χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων.

5.3. Το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας (βλ. ανωτέρω παράγραφος 3.), χωρίς αυτό να επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας για το διάστημα πριν την ανάκληση της συγκατάθεσής σας. Αφού λάβουμε την ειδοποίηση ότι έχετε αποσύρει την συγκατάθεσή σας, θα πάψουμε να επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία σας για το σκοπό ή τους σκοπούς για τους οποίους είχατε αρχικά συμφωνήσει, εκτός εάν έχουμε άλλη νομική βάση για να το πράξουμε νόμιμα.

5.4. Το δικαίωμα να ζητάτε τη μεταφορά των δεδομένων σας σε εσάς ή σε κάποιο τρίτο μέρος (δικαίωμα στη φορητότητα) σε ηλεκτρονική και δομημένη μορφή.

5.5. Το δικαίωμα να αντιτάσσεστε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, όταν την βασίσουμε στο έννομο συμφέρον (ή συμφέρον τρίτου), αλλά η συγκεκριμένη κατάστασή σας να σας κάνει να θέλετε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία τους για τον λόγο αυτόν. Επίσης, έχετε το δικαίωμα αντίταξης, όταν το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ.

Τέλος, έχετε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια Ελληνική ανεξάρτητη διοικητική αρχή, η οποία είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (http://www.dpa.gr/).

Η απόκτηση πρόσβασης από εσάς στα δεδομένα σας, με βάση τα δικαιώματα σας, θα γίνεται δωρεάν, χωρίς κανένα απολύτως κόστος, άμεσο ή έμμεσο. Όταν όμως το αίτημα σας είναι σαφώς υπερβολικό, αβάσιμο και δυσανάλογο σε σχέση με την άμεση άσκηση των δικαιωμάτων σας αυτών, ενδέχεται να σας χρεώσουμε ένα εύλογο τέλος. Εναλλακτικά, σε αντίστοιχες περιπτώσεις ενδέχεται να αρνηθούμε να ικανοποιήσουμε το αίτημα σας.

6. Η ασφάλεια των Προσωπικών σας Δεδομένων

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα και το επιδεικνύει εμπράκτως, δεσμευόμενη να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διαφύλαξη της ασφάλειας των δεδομένων που της παρέχετε. Τα δεδομένα που μας παρέχετε προστατεύονται με τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer - Ασφαλές Στρώμα Υποδοχών). Η τεχνολογία SSL αποτελεί τη βασική μέθοδο στον κλάδο κρυπτογράφησης προσωπικών πληροφοριών για την εξασφάλιση της ασφαλούς μεταφοράς τους στο διαδίκτυο.

7. Υπερσυνδέσεις (Hyperlinks)

Με τη βοήθεια κατάλληλων υπερσυνδέσμων στην ιστοσελίδα μας www.energy-system.gr, παρέχεται η δυνατότητα πρόσβασης σε ιστοσελίδες τρίτων μερών μέσω ανακατεύθυνσης. Η τοποθέτηση των συνδέσμων αυτών έχει γίνει με μοναδικό σκοπό τη διευκόλυνσή των επισκεπτών κατά τη διάρκεια της περιήγησής τους στο διαδίκτυο και τη διευκόλυνση των προϊόντων και των υπηρεσιών που αναζητούν επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα μας.

Ο εκάστοτε υπερσύνδεσμος οδηγεί σε ένα αυτοτελές site, η περιήγηση στο οποίο υπόκειται στους όρους χρήσης αυτού και μόνο και η πολιτική προσωπικών δεδομένων διέπεται αποκλειστικά και μόνο από την πολιτική των site αυτών και μόνο. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο και ιδίως την πολιτική διαχείρισης προσωπικών δεδομένων των site αυτών.

 

8. Διαβίβαση των Προσωπικών σας Δεδομένων

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δε μεταβιβάζει δεδομένα σας σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο (φυσικό ή νομικό). Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς, δεν διαβιβάζονται ούτε υπόκεινται σε επεξεργασία εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ενδέχεται όμως, να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στα εξής τρίτα μέρη για τους σκοπούς που περιέχονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου και μόνο:

α) Κυβερνητικές αρχές, φορείς επιβολής του νόμου, ρυθμιστικές και άλλες διωκτικές αρχές για συμμόρφωση με νομικές απαιτήσεις εκτός από τις περιπτώσεις όπου προβλέπεται αποκλειστικά από νομική υποχρέωση (Νόμος), είτε το επιβάλλουν οι αρμόδιες αρχές.

β) Νομικούς και άλλους επαγγελματίες συμβούλους, δικαστήρια και φορείς επιβολής του νόμου, προκειμένου να ασκήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας που προκύπτουν από τη σύμβασή μας μαζί σας.

γ) Κοινωνικά δίκτυα: Μέσω του ιστότοπου www.energy-system.gr ή πριν από την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να έχετε πρόσβαση σε κοινωνικά δίκτυα τρίτων μερών. Όταν είστε εγγεγραμμένος με το λογαριασμό που διατηρείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα λάβουμε τα προσωπικά δεδομένα που επιλέγετε να μοιραστείτε μαζί μας μέσα από αυτά, σύμφωνα με τις ρυθμίσεις απορρήτου που επιλέγετε, προκειμένου να βελτιωθεί και να εξατομικευτεί η χρήση του ιστότοπού μας. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε συνδέσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον ιστότοπο μας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να κοινοποιηθούν τα στοιχεία σας στον πάροχο του μέσου κοινωνικής δικτύωσής σας και, πιθανώς, να παρουσιαστούν στο προφίλ που διατηρείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να είναι προσβάσιμα σε άλλους στο δίκτυό σας. Συμβουλευτείτε τη δήλωση απορρήτου αυτών των τρίτων μερών παρόχων μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να μάθετε περισσότερα για αυτές τις πρακτικές.

9. Ανήλικοι χρήστες/επισκέπτες

Οι ανήλικοι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες μας εφόσον έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους. Εάν έχουν ηλικία κάτω των 16 ετών έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες μας μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους. Σε περίπτωση υποβολής προσωπικών στοιχείων από ανηλίκους άνω των 16 ετών, η υποβολή είναι έγκυρη μόνον εφόσον παρασχεθεί ή εγκριθεί έστω από έναν γονέα αυτού. Στην περίπτωση υποβολής από ανήλικο κάτω των 16 ετών, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα διαγράφει όλες τις σχετικές πληροφορίες αμέσως μόλις λάβει γνώση ή διαπιστώσει αυτό καθ’ οιονδήποτε τρόπο.

10. Χρήση cookies

Χρησιμοποιούμε cookies (μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας ή άλλη ηλεκτρονική συσκευή κατά την πλοήγησή σας στο διαδίκτυο) για να υποστηρίξουμε την ιστοσελίδα μας, για να παρέχουμε τις διαδικτυακές υπηρεσίες μας και για να συλλέξουμε πληροφορίες.

Σαν στόχο έχουμε να βελτιστοποιούμε συνεχώς την εμπειρία όλων των επισκεπτών του site μας. Θέλοντας να παρέχουμε προσωποποιημένη εξυπηρέτηση σε κάθε έναν επισκέπτη, χρησιμοποιούμε στοιχεία, ώστε να παρουσιάζουμε στον κάθε έναν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα για τα οποία πραγματικά ενδιαφέρεται, ανάλογα με τις προτιμήσεις που δείχνει κατά τη περιήγησή του στο site μας.

Τα cookies είναι μικρά αρχεία που περιέχουν πληροφορία, σε μορφή κειμένου το οποίο αποτελείται τις περισσότερες φορές από αριθμούς & γράμματα. Τα cookies αποθηκεύονται στον περιηγητή που χρησιμοποιείτε (Chrome, Explorer, Mozilla Firefox κλπ), βοηθώντας μας να κάνουμε πιο αποτελεσματική και προσωποποιημένη τη λειτουργία του ιστότοπού μας. Τονίζουμε πως με τα Cookies δεν υπάρχει καμία περίπτωση βλάβης στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των επισκεπτών του site μας, ούτε στα αρχεία και τα προγράμματα που έχουν σε αυτούς. Τις πληροφορίες που αποθηκεύουν τα Cookies τις χρησιμοποιούμε μόνο για σκοπούς αναγνώρισης, συλλογής δεδομένων στα Google Analytics και Facebook Pixel, προβολής προσωποποιημένων διαφημίσεων ή και επαναληπτικού Μάρκετινγκ διαφημίσεων στις πλατφόρμες και τους συνεργάτες της Google & Facebook. Σημειώνεται ότι από τα στοιχεία που συλλέγονται από τους παραπάνω κώδικες συλλογής δεδομένων (Google tracking codes, Facebook tracking codes) δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί ταυτοποίηση των χρηστών.

Μπορείτε να ρυθμίσετε τον περιηγητή σας, να σας ενημερώνει κάθε φορά πριν γίνει η αποθήκευση ενός cookie και να αποφασίζετε αν τελικά επιθυμείτε να γίνει η λήψη ή να το απορρίψετε. Εάν επιλέξετε να μη λαμβάνετε cookies, δε θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του περιηγητή σας.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιεί τις πληροφορίες και τα δεδομένα που λαμβάνει από το Google Analytics και το Facebook Pixel για διαφημίσεις στο Facebook, τους συνεργάτες του Facebook, Doubleclick, στο δίκτυο αναζήτησης & προβολής της Google όπως και συνεργατών της Google.

Ο ιστότοπος μας και τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google και του Facebook, χρησιμοποιούν μαζί cookies αρχικού κατασκευαστή (όπως τα cookies του Google Analytics και του Facebook Pixel) και cookies τρίτου μέρους (όπως τα cookies DoubleClick), για την ενημέρωση, τη βελτιστοποίηση και την προβολή διαφημίσεων, σύμφωνα με τις προηγούμενες επισκέψεις κάποιων χρηστών στον ιστότοπό της, για την εκτέλεση αναφορών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι εμφανίσεις των διαφημίσεών του, άλλες χρήσεις υπηρεσιών διαφήμισης και οι αλληλεπιδράσεις με αυτές τις εμφανίσεις διαφημίσεων και υπηρεσίες διαφήμισης σχετίζονται με επισκέψεις στον ιστότοπο.

Ο ιστότοπος μας δύναται να χρησιμοποιεί τα δεδομένα από τη διαφήμιση βάσει ενδιαφέροντος της Google και του Facebook ή τα δεδομένα κοινού τρίτου μέρους (όπως η ηλικία, το φύλο και τα ενδιαφέροντα) με το Google Analytics και το Facebook Pixel.

Παρακάτω υπάρχει λίστα με τα cookies του ιστοτόπου.

 

Domain

Όνομα

Περιγραφή

Διάρκεια

.energy-system.gr
__utma Αυτό το cookie τοποθετείται συνήθως στο πρόγραμμα περιήγησης κατά την πρώτη σας επίσκεψη σε αυτόν τον ιστότοπο από αυτό το πρόγραμμα περιήγησης. Αν έχετε διαγράψει το cookie και στη συνέχεια το πρόγραμμα περιήγησης επισκεφθεί αυτόν τον ιστότοπο, τοποθετείται ένα νέο cookie __utma cookie, με διαφορετικό μοναδικό αναγνωριστικό. Αυτό το cookie χρησιμοποιείται για την αναγνώριση μοναδικών επισκεπτών αυτού του ιστότοπου και ανανεώνεται με κάθε προβολή σελίδας. Επιπλέον, αυτό το cookie παρέχεται με ένα μοναδικό αναγνωριστικό που χρησιμοποιείται από το Google Analytics για τη διασφάλιση τόσο της εγκυρότητας όσο και της προσβασιμότητας του cookie ως πρόσθετο μέτρο ασφαλείας. 2 έτη από την ημερομηνία εγκατάστασης/ανανέωσης
.energy-system.gr __utmb Αυτό το cookie χρησιμοποιείται για την έναρξη και συνέχιση μιας συνόδου ενός χρήστη με αυτόν τον ιστότοπο. Όποτε προβάλλετε μια σελίδα σε αυτόν τον ιστότοπο, ο κώδικας του Google Analytics προσπαθεί να ενημερώσει αυτό το cookie. Αν δεν βρει το cookie, τοποθετείται ένα νέο και ξεκινά μια νέα σύνοδος. Κάθε φορά που επισκέπτεστε μια διαφορετική σελίδα σε αυτόν τον ιστότοπο, αυτό το cookie ενημερώνεται για να λήξει σε 30 λεπτά, συνεχίζοντας έτσι μια μεμονωμένη σύνοδο για όσο χρόνο συνεχίζεται η δραστηριότητά σας σε διαστήματα των 30 λεπτών. Αυτό το cookie λήγει όταν παραμείνετε σε μια σελίδα αυτού του ιστότοπου για διάστημα μεγαλύτερο από 30 λεπτά. 30 λεπτά από την ημερομηνία εγκατάστασης/ανανέωσης
.energy-system.gr __utmc  Αυτό το cookie λειτουργεί σε συνδυασμό με το cookie __utmb για να καθορίζει αν θα ξεκινήσει ή όχι μια νέα σύνοδο για λογαριασμό σας. Αυτό το cookie λήγει όταν θα πραγματοποιήσετε έξοδο από το πρόγραμμα περιήγησής σας. Έως το τέλος της συνεδρίας του browser σας
.energy-system.gr __utmt Αυτό το cookie χρησιμοποείται από το Google Analytics για να καθορίζει τον ρυθμό των αιτημάτων. 10 λεπτά
.energy-system.gr __utmz Αυτό το cookie αποθηκεύει τον τύπο παραπομπής που χρησιμοποιείται από εσάς για να φτάσετε σε αυτόν τον ιστότοπο, είτε μέσω μιας άμεσης μεθόδου, ενός συνδέσμου παραπομπής, μιας αναζήτησης ιστότοπου ή μιας καμπάνιας, όπως μια διαφήμιση ή ένας σύνδεσμος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό της επισκεψιμότητας των μηχανών αναζήτησης, των διαφημιστικών καμπανιών και της πλοήγησης σελίδων σε αυτόν τον ιστότοπο. Το cookie ενημερώνεται με κάθε προβολή σελίδας σε αυτόν τον ιστότοπο. 6 μήνες από την ημερομηνία εγκατάστασης/ανανέωσης
.www.energy-system.gr frontend Το sesssion ID σας στον server. 1 ώρα
www.energy-system.gr fbcsrf_848061458574295 Cookies που χρησιμεύουν για να σας παρέχουμε τις κατάλληλες διαφημίσεις. Επίσης, περιορίζουν την εμφάνισή τους και μας βοηθούν να μετρήσουμε αποτελεσματικά τις διαφημιστικές μας καμπάνιες. 1 ώρα

 

 Όλοι όσοι χρησιμοποιούν τον ιστότοπο μας δηλώνουν ότι έχουν πλήρη γνώση των ανωτέρω και συμφωνούν με τη πολιτική απορρήτου που εφαρμόζει ο ιστότοπος μας.

 

11. Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας;

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή τη χρήση cookies από εμάς ή για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας.

12. Αλλαγές και Ενημερώσεις

Η παρούσα Πολιτική ενημερώθηκε από εμάς τελευταία φορά στις 25-05-2018. Σε οποιαδήποτε αλλαγή επί της παρούσης θα ενημερώνεστε μέσω της επικαιροποιημένης Πολιτικής στην ιστοσελίδα μας.

Με την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας ή την εγγραφή σας ως μέλους στην ιστοσελίδα μας, μας δηλώνετε ότι αποδέχεστε και συναινείτε με την παρούσα Πολιτική, καθώς και μας παρέχετε τη ρητή συγκατάθεσή σας για την συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

 

Όροι Ασφαλείας

 

Γενικά

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη της ιστοσελίδας energysystem.gr υπόκειται στους παρόντες όρους καθώς και στις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τους νόμους 2774/1999, 3471/2006 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000) και ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, και 02/58/ΕΚ) για την εν γένει προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και το απόρρητο των επικοινωνιών, καθώς και στις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Διαδικτύου όσο και του υπάρχοντος πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική νέα ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα energysystem.gr χωρίς να δώσετε κανένα προσωπικό σας στοιχείο. Προσωπικά σας στοιχεία θα σας ζητηθούν μόνο όταν θελήσετε να προχωρήσετε σε παραγγελία. Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της αναφερόμενης ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται από το energysystem.gr, προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους.

Συγκέντρωση - Συλλογή πληροφοριών

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Το energysystem.gr δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση, ακολουθώντας τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις. Το energysystem.gr με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Επιπλέον, δεν διανέμει προσωπικές πληροφορίες και στοιχεία πελατών του σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη που δεν συνδέεται μαζί του, τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή γενικά οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες του. Το energysystem.gr δεν ευθύνεται για τυχόν προσωπικά δεδομένα που εμφανίζονται στις δικτυακές σελίδες μέσω υπηρεσιών καταλόγου και εξυπηρετητών αναζήτησης. Κατ΄εξαίρεση, μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά στοιχεία από την εταιρεία, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κλπ. Το energysystem.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να ενημερώνει τους προμηθευτές του με στατιστικές καταστάσεις πωλήσεων, οι οποίες όμως σε καμία περίπτωση δεν θα περιέχουν προσωπικά στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν σε αναγνώριση ατόμων. Χρήση των Πληροφοριών. Το energysystem.gr συλλέγει δύο τύπους πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες,:

  1. στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά την εγγραφή του ως επισκέπτης
  2. στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά την εγγραφή του ως πελάτης

Η καταχώριση της παραγγελίας είναι εφικτή και στις δυο περιπτώσεις.

Κατά την συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας, θα σας ζητηθεί το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κωδικός της περιοχής σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, το τηλέφωνο σας, ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας. Συμπληρωματικά μπορεί να σας ζητηθούν και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως στοιχεία αποστολής - παράδοσης μιας παραγγελίας, στοιχεία τιμολόγησης ή λεπτομέρειες σχετικά με προσφορά που έχετε ζητήσει. Το energysystem.gr κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με την επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση ή την επικοινωνία σε οποιαδήποτε εμπλοκή της παραγγελίας.

Cookies

Το energysystem.gr έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας του. Χωρίς την χρησιμοποίηση των cookies θα ήταν αδύνατον να σας προσφέρουμε σημαντικές υπηρεσίες όπως: αναγνώριση χρηστών, αποθήκευση αντικειμένων στο καλάθι. Τα Cookies είναι αρχεία που μεταβιβάζονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας διαμέσου του διαδικτύου, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως το energysystem.gr, να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή. Με τα cookies μπορούμε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες όπως αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω. Στις ρυθμίσεις του browser σας μπορείτε να επιλέξετε να εμποδίσετε τον browser σας από το να δέχεται νέα cookies ή να σας ρωτάει κάθε φορά που ένα νέο cookie πρόκειται να εγκατασταθεί στον σκληρό σας δίσκο. Παρόλα αυτά θα πρέπει να γνωρίζετε πως αν επιλέξετε να εμποδίζετε τα cookies από το να αποθηκευτούν στον σκληρό σας δίσκο δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιες υπηρεσίες του καταστήματος μας. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών ούτε και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς.

Ασφάλεια συναλλαγών

Το energysystem.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος energysystem.gr επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται προαιρετικά για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφάλειας (Password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password), όσο συχνά επιθυμείτε. Πρόσβαση στα στοιχεία σας έχετε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Επίσης, πρόσβαση στον κωδικό εισόδου έχει και ο διαχειριστής του συστήματος, όχι όμως και στον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) που έχετε καταχωρήσει. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίησή μας, αλλιώς το energysystem.gr δεν ευθύνεται για τη χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης).

Τοίχος Προστασίας (firewall)

Το ηλεκτρονικό κατάστημα energysystem.gr φιλοξενείται σε διακομιστή διαδικτύου (webserver) ο οποίος διαθέτει μηχανισμούς «τοίχους προστασίας» (firewall).

Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη μέλος του ηλεκτρονικού καταστήματος energysystem.gr είναι εμπιστευτικές και έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

  • Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.
  • Στην περίπτωση που γίνεται χρήση τρίτων για την υποστήριξη των συστημάτων, το energysystem.gr φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου
  • Παρόλο που αυτή η πολιτική μυστικότητας ορίζει τις προδιαγραφές μας για τη διατήρηση των δεδομένων και εμείς θα καταβάλουμε όλες τις προσπάθειες για την τήρησή τους, δεν είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε αυτές τις προδιαγραφές. Μπορεί να υπάρξουν παράγοντες πέρα από το δικό μας έλεγχο που μπορεί να οδηγήσουν σε κοινοποίηση των δεδομένων. Σαν αποτέλεσμα αποποιούμαστε κάθε ευθύνη δημοσίευσης των δεδομένων.

Ασφάλεια πιστωτικής κάρτας

Όλες οι ενέργειες που κάνετε μέσα στο energysystem.gr και αφορούν την καταχώρηση και αποστολή των προσωπικών σας στοιχείων (συμπεριλαμβανομένων και των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας) γίνονται σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον. Για την πληρωμή με πιστωτική κάρτα συνεργαζόμαστε με την τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ, η οποία και διεκπεραιώνει την εκκαθάριση των συναλλαγών. Σημειώνεται ότι το energysystem.gr δεν συλλέγει, ούτε αποθηκεύει με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας. Η ηλεκτρονική συναλλαγή με κάρτες γίνεται με το ασφαλές σύστημα της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Μάρκες