ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Προϊόντα - 0,00 €

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Μερικό Σύνολο: 0,00 €

Περισσοτερες Οψεις

Θερμοσυσσωρευτής Stiebel Eltron ETS 200 PLUS

Θερμοσυσσωρευτής Stiebel Eltron ETS 200 PLUS

Κωδικός: 236424

Αξιολογήστε πρώτος αυτό το προϊόν

Oι κορυφαίοι θερμοσυσσωρευτές ETS PLUS της STIEBEL ELTRON έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν κορυφαία απόδοση σε εξαιρετικά χαμηλό κόστος.

Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή (από το κατάστημα) ή Παράδοση σε 1-3 ημέρες

805,00 €

Λεπτομέρειες

Ο ηλεκτρισμός και η ηλεκτρική ενέργεια αποτελούν  την Νο1 μορφή ενέργειας παγκοσμίως. Τα τελευταία χρόνια, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας έρχονται στο προσκήνιο ως οι πρωταγωνιστές στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας ενώ ταυτόχρονα τα ορυκτά καύσιμα χάνουν συνεχώς έδαφος στην παραγωγή ηλεκτρισμού, μια και είναι βλαβερά προς το περιβάλλον.

Το μέλλον ανήκει πλέον στον ήλιο (φωτοβολταϊκά), τον αέρα (αιολική ενέργεια) και το νερό (υδροηλεκτρισμός) , ως παραγωγοί οικολογικής ηλεκτρικής ενέργειας.

Και ο ηλεκτρισμός θα συνεχίσει έτσι να αποτελεί την σημαντικότερη μορφή ενέργειας στις ζωές μας.

Από την άλλη, η μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας σε κάθε σπίτι , είναι το σύστημα θέρμανσης. Το 80% της ενέργειας που χρησιμοποιεί κάθε σπίτι, καταναλώνεται στην θέρμανση και την παραγωγή ζεστού νερού.

Είναι επομένως απολύτως λογικό να συνδιάσουμε τον μεγαλύτερο οικιακό καταναλωτή ενέργειας (θέρμανση) με την κορυφαία μορφή ενέργειας (ηλεκτρισμός) , επιλέγοντας ένα ηλεκτρικό σύστημα θέρμανσης.

Οι εξελιγμένοι θερμοσυσσωρευτές ETS Plus, ξεχωρίζουν για την υψηλή θερμική τους απόδοση σε συνδιασμό με τις μικρές απαιτήσεις σε χώρο.

Εχοντας εντυπωσικά υψηλές θερμοχωρητικότητες, είναι ικανοί να καλύψουν κάθε θερμική απαίτηση που θα προκύψει ενδιάμεσα από τις περιόδους φόρτισής τους, (χρησιμοποιώντας το φθηνό νυχτερινό ρεύμα για να φορτιστούν και αποδίδοντας την αποθηκευμένη τους ενέργεια θερμαίνοντας τον χώρο, όποτε αυτό ζητηθεί)

Οι πρωτοποριακές λειτουργίες του ενσωματωμένου ελεγκτή (όπως ο εβδομαδιαίος χρονοδιακόπτης, η αντιπαγωτική προστασία, η εξελιγμένη λειτουργία ανίχνευσης ανοιχτού παραθύρου, κα) εξασφαλίζουν υψηλά επίπεδα ποιότητας και απόδοσης της συσκευής.

  • Επιδαπέδιος θερμοσυσσωρευτής υψηλής θερμοχωρητικότητας και θερμικής απόδοσης
  • Επιλογή λειτουργίας σε 4 επιπεδα ισχύος 75% , 85% , 92% , 100%
  • Ομοιόμορφη εκπομπή θερμότητας και εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία, μέσω εφαπτωμενικού ανεμιστήρα χαμηλής στάθμης θορύβου
  • Ενσωματομένος ελεγκτής LCD με οπίσθιο φωτισμό
  • Εβδομαδιαίος χρονοδιακόπτης με 3 διαθέσιμα χρονοπρογράμματα
  • Αντιπαγωτική προστασία και λειτουργία ανίχνευσης ανοιχτού παραθύρου (όταν ανοίγουμε το παράθυρο για να αεριστεί ο χώρος, η συσκευή σταματά να λειτουργεί μέχρι να ολοκληρωθεί ο αερισμός)
  • Έξυπνος ελεγκτής, με αυτόματο υπολογισμό του χρόνου προθέρμανσης (σε λειτουργία χρονοπρογράμματος)
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής

Τύπος

ETS 200 Plus

Κωδικός

236424

Ισχύς (kW)

1.5 – 2.0

Σύνδεση Ρεύματος

Τριφασική

Συχνότητα

50/- Hz

Αριθμός  πυρότουβλων

6

Χρώμα

Λευκό RAL 9016

Ύψος (mm)

650

Πλάτος (mm)

605

Βάθος (mm)

275

Βάρος με πυρ/βλα (kg)

116

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Κωδικός 236424
Κατασκευαστής STIEBEL ELTRON
Βάρος 116.0000
Χώρα κατασκευής Γερμανία

Μάρκες